Social Icons

.

Σελίδες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καλημέρα!

  Φίλοι μου καλημέρα!!! Πρώτη φορά το λέω και ξέρω τι σημαίνει... Ξέρω ποια είναι η καλή μέρα. Είναι αυτή που είχες την ευκαιρία να τη δεις να "γεννιέται"! Να δεις τον ήλιο της να ανατέλλει, να σηκώνεται με μεγαλοπρέπεια πάνω από τα επιβλητικά και κακοτράχαλα βουνά, και να σκορπίζει απλόχερα και με περισσή αγάπη το φως του στον κόσμο, διαλύοντας το σκότος που τον περιβάλλει! Εκείνη τη στιγμή τα "θέλω" και οι αισθήσεις, υπερτερούν των "πρέπει"!
  Είναι τότε που λες δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να κάνω μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα...  Είναι τότε που εύχεσαι να μείνει πίσω το "σκοτάδι" που πλημμυρίζει την καρδιά σου και τη θέση του να το πάρει το φως του ήλιου! Εκεί κάπου χάνουμε το νόημα... Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν έχουμε βρει τον "ήλιο" μας! Ψάχνουμε στα πιο τρελά μέρη... Στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, στο facebook... Μόνο σε ένα μέρος δε ψάχνουμε ποτέ! Στην καρδιά μας... Να δούμε δηλαδή ποιος είναι εκείνος ο άνθρωπος που μας την αγγίζει, που μας "γεμίζει" πραγματικά, που μας συμπληρώνει, που μας κάνει χαρούμενους, που μας κάνει να χαμογελάμε. 
  Μπορεί να τα θεωρείς όλα αυτά ουτοπικά, παραμυθένια και υπερβολικά... Εγώ όμως σε προκαλώ! Ψάξε, αναζήτησε... Σίγουρα υπάρχει! Και όχι μόνο υπάρχει, και που ξέρεις, μπορεί να είσαι και εσύ ήλιος φωτεινός για εκείνον... Και αν όχι;;; Εεε τότε δεν έγινε και κάτι! Άλλωστε ο ήλιος τι περιμένει από μας; Τίποτα! Ίσα-ίσα που εμείς πηγαίνουμε και "κρυβόμαστε κάτω από τέντες και δέντρα, μη τυχόν και μας δει... Τρελό ε;
  Φίλοι μου καλημέρα!!! Το λέω με όλη μου την καρδιά και θα το λέω συνέχεια... Σήμερα για μένα είναι καλή μέρα, η οποία διαδέχτηκε μία καλή νύχτα, γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα, και πολύ καλή παρέα! Επίσης είναι καλή, διότι την είδα, την έζησα, την "γεύτηκα" ολόκληρη... Την είδα να γεννιέται... Καλημέρα!!!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Για τον αναγνωστη . . .

Ποτέ μη λες ότι όλα πάνε λάθος...Ακόμα και ένα σταματημένο ρολόι, δείχνει τη σωστή ώρα δύο φορές την ημέρα! Αυτό το αφιερώνω σε όλους και σε όλες που έχουν απογοητευτεί και έχουν σκοπό να τα παρατήσουν... Κουράγιο, θέληση και πίστη χρειάζεται μόνο παιδιά! Και μη ξεχνάτε αυτό που είπε ένας μεγάλος δάσκαλος: "Όταν φτάσεις στο σημείο να θέλεις να τα παρατήσεις, τότε είναι που πρέπει να συνεχίσεις!!!" Γνωστός-Άγνωστος

για μενα . . .

"Ποιος στ' αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω
με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό
προβολείς με στραβώνουν και πάω
και γονατίζω και το αίμα σου φιλώ..."

Γνωστός-Άγνωστος